Starters

Gefeliciteerd!

U denkt eraan in hoofdberoep uw eigen zaak op te starten of van uw favoriete hobby een bijberoep te maken? Misschien hebt u nog een klein zetje nodig om de uiteindelijke knoop door te hakken omdat u niet weet of het financieel wel gunstig is om zelfstandig te worden?

Dan nodigen wij u graag uit voor een kostenloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek om u wegwijs te maken in het ondernemerschap. Tijdens dit gesprek behandelen wij graag de vragen waar u mee zit. Dit kan gaan van concrete vragen m.b.t. startformaliteiten, de structuur van uw onderneming, het aanvragen van kredieten, de verschillende vergunningen die nodig zijn om uw activiteiten te kunnen uitvoeren, personeelsaangelegenheden, de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds, enz. Maar ook vragen zoals: hoe kan ik mij onderscheiden van mijn concurrent? Welke markten kan ik aanspreken? Hoe maak ik een financieel plan op? Wat heb ik nodig om mijn bestaansreden uit te schrijven? Hoe neem ik beslissingen als ondernemer? En nog zoveel meer…

U zal al snel ondervinden dat u zich -mede dankzij een goede begeleiding- in de toekomst enkel nog hoeft te bekommeren om datgene waar u goed in bent: ondernemen.