Onze aanpak

Ons verhaal heeft u geïnspireerd en u wil graag met ons afspreken? Wij geven u alvast een blik op wat u van ons mag verwachten.

1. Gratis kennismakingsgesprek
Tijdens een eerste gratis gesprek voorzien wij 1,5 uur om samen met u te kijken waarmee wij u kunnen helpen en om onze werkwijze aan u voor te stellen. Bent u van plan om een eigen onderneming te starten in hoofd- of bijberoep of hebt u financiële, boekhoudkundige, strategische of fiscale vragen m.b.t. uw huidige onderneming? Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

2. Voorstel tot samenwerking
Het klikt en u bent overtuigd van onze meerwaarde? Dan stellen wij graag een ‘voorstel tot samenwerking’ voor u op op basis van ons eerste gesprek. Uiteraard lopen wij samen even door dit voorstel zodat alles helder is voor u.

3. Opdrachtbrief
Na goedkeuring van ons voorstel wordt door ons een opdrachtbrief opgemaakt. Dit is een officieel document waarin alle samenwerkingsvoorwaarden en onderlinge afspraken in vermeld staan. Daarna, gaan wij met veel plezier voor u aan de slag.

4. De overdracht/de start van uw onderneming
Hebt u al een eigen zaak en bijhorende boekhouding? Dan kan u ons de gegevens van uw huidige raadgever bezorgen en doen wij het nodige om de overdracht te bewerkstelligen. Start u een eigen zaak? Dan nemen wij de administratieve taken op ons zodat u binnen de kortste keren met uw onderneming van start kan gaan.

Wij schrijven graag mee aan uw verhaal. Hopelijk tot binnenkort!