Logo

Het verhaal achter ons logo

Een onderneming zonder logo is als een boek zonder cover… geen optie dus. Het is uiteraard steeds de inhoud die telt, maar ook het visuele aspect verdient de nodige aandacht. Wij vinden het dus belangrijk genoeg om u de opbouw van ons logo voor te stellen. Een logo waarin onze bestaansreden en onze kernwaarden in zijn verwerkt zodat het totaalplaatje klopt.

11

DRIELUIK

 

De 3 pijlers die aan de basis liggen voor het opstarten, begeleiden en bewaken van een gezonde onderneming, zijn onze drie domeinen van dienstverlening, nl. strategiebepalingfinancieel management en fiscaliteit & boekhouding

Wij stellen ze voor als 3 bollen die met elkaar verweven zijn. Ze vormen een totaalconcept waarbij het geheel een grotere waarde heeft dan de som van de aparte delen.

11

HART

It is very easy to use

Geen gezonde onderneming zonder kloppend hart. Het hart staat dus niet voor niets in het middelpunt van de belangstelling. Wij stellen het graag voor door de kleinere cirkel zoals een roos op een dartsbord. Hier bevinden zich de bestaansreden en kernwaarden van de onderneming. Bij iedere beslissing dienen deze waarden zo maximaal mogelijk te worden gerespecteerd om een gezonde onderneming op lange termijn te kunnen uitbouwen.

11

BALANS

 

Geen gezonde onderneming zonder gezonde cijfers. Een onderneming in evenwicht stellen we dan ook graag voor als een balans, die in evenwicht gehouden wordt door de bestaansreden en kernwaarden die zich in het middelpunt bevinden. De balans- en resultatenrekening is het middel bij uitstek om cijfers te verzamelen en te bestuderen. Het is een ideaal bewakingsmiddel die de goede gezondheid van de onderneming in het oog houdt.

11