Onze kernwaarden

Waarden zijn belangrijke stimulatoren bij het nemen van beslissingen. Ze bepalen ons gedrag, al dan niet bewust of onbewust. Het opmaken van een inventaris van waarden én bijhorende normen is daarom een belangrijke eerste stap in het uitbouwen van een gezonde onderneming. Het verplicht ons om na te denken over sterktes en zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen, over heden, verleden en toekomst.

Wij onderscheiden tijdens onze strategiebepaling twee soorten waarden:

  • de kernwaarden die een concept uniek maken 
  • de evidente waarden die ondersteunend werken en als vanzelfsprekend beschouwd worden.

Graag presenteren wij u onze eigen waarden, waarop wij beslissingen in ons kantoor baseren.

Onze kernwaarden

Vooruitdenken

In alles wat wij doen, denken wij steeds vooruit.

Ondernemen is meer dan alleen maar cijfers optellen en winst maken op korte termijn. Ondernemen is durven vooruitdenken in de toekomst, uw einddoel leren visualiseren en in kleine stapjes uw droom waarmaken.

Continuïteit

In alles wat wij doen, streven wij continuïteit na.

Wij denken op lange termijn, creëren concepten voor lange termijn en willen samenwerken op lange termijn. Wij gaan voor duurzame technieken met het oog op een gezonde onderneming… op lange termijn.

Eenvoud

In alles wat wij doen, kiezen wij voor eenvoud.

Eenvoud is de rode draad doorheen onze bestaansreden. Wij kiezen bewust voor eenvoudige tools, voor eenvoudige kennisoverdracht van gespecialiseerde materie en voor eenvoudige concepten die kracht uitstralen.

Evidente waarden

Het kloppend hart van onze onderneming weerspiegelt onze ziel en onze bestaansreden. Wanneer mensen bij ons binnenkomen voor advies dan willen wij dat zij meteen voelen waarvoor Verdonck & Partners staat.

Wij doen er alles aan om elke ondernemer -groot of klein- met onze passie voor het ondernemerschap aan te steken. Persoonlijk contact, vakoverschrijdend denken, deskundig & gespecialiseerd advies, een sfeer van vertrouwen en de mogelijkheid om complexe materie in eenvoudige taal te vertalen liggen aan de basis van onze bestaansreden. Het zijn onze evidente waarden, die het ook verdienen om in de picture te worden gezet.

  • persoonlijk contact
  • deskundig en gespecialiseerd advies
  • vakoverschrijdend denken
  • eenvoudige taal
  • warme sfeer en gezelligheid
  • eenvoud in beslissen

Persoonlijk contact doet wonderen

Persoonlijk contact is voor ons een must. Ons kantoor blijft dan ook bewust klein in aantal medewerkers en groot in het verlenen van kennis & advies. Wij houden u ten allen tijde op de hoogte van de vorderingen van uw onderneming en lichten dit graag toe aan de hand van een persoonlijk gesprek. Binnenspringen voor een koffie en een babbel kan wonderen doen en verhelderend zijn bij het nemen van beslissingen.

Deskundig en gespecialiseerd advies

Of het nu gaat om een overname, de aankoop van onroerend goed, de afsluiting van een hypothecaire lening, het schenken van kapitaal… Wij zorgen ervoor dat u -mede dankzij onze jarenlange samenwerking met erkende revisoren, strategisch marketeers, advocaten, notarissen en bankiers- op elk moment een deskundig advies aangereikt krijgt dat past binnen uw concept.

Vakoverschrijdend denken, een absolute meerwaarde

Als master economisten vinden wij het belangrijk om uw onderneming als een ‘geheel’ te bekijken en de invloed van onze adviezen en die van onze partners op uw globale onderneming te projecteren. Wij werken dus niet alleen in de diepte, maar ook in de breedte en creëren zo een hefboom op uw bedrijfsresultaten. Wij kiezen er doelbewust voor om niet in vakjes te denken.

Een warme en gemoedelijke sfeer

Ons kantoor ziet er niet alleen aan de buitenkant uit als een privéwoning, ook binnen hebben wij het interieur aangepast conform onze waarden: gezellig, rustig, gemoedelijk en warm. Wij hechten veel belang aan een serene sfeer die het ook voor ons aangenaam maakt om mensen in te ontvangen en zelf in te werken.

complexe materie eenvoudig uitgelegd

De complexiteit van onze wetgeving vraagt om gespecialiseerd advies, dat wij graag in eenvoudige taal voor u vertalen. Wij vinden het belangrijk dat ook u die complexe materie begrijpt zodat u zelf de evolutie van uw onderneming kan volgen. U bent immers diegene die de uiteindelijke beslissingen neemt. 

Beslissen hoeft niet moeilijk te zijn

Jan: “Vanuit mijn ervaringen als lector aan HIK-Thomas More te Geel en DTL te Herentals hecht ik veel belang aan de manier waarop ondernemers beslissingen nemen. Een jarenlange studie resulteerde in een nieuw beslissingsmodel, Swing-index genaamd. Via dit model wordt het eenvoudig om dagelijks beslissingen te nemen, conform de waarden én normen van uw onderneming.

Verdonck & Partners wil horen en voelen wat er leeft bij de ondernemer.
Daarom wordt veel waarde gehecht aan een gezellig interieur dat een thuisgevoel creëert. Een plek waar geluisterd wordt en waar mensen zich begrepen voelen.

Jan Verdonck