Ons verhaal

Een sterk verhaal begint met een sterke intro… een gezonde onderneming met een unieke bestaansreden en sterke kernwaarden.

Al sinds 2005 trekken we bij Verdonck & Partners ondernemers aan die méér willen dan alleen maar hun cijfers verwerken op boekhoudkundig vlak. Vragen op vlak van strategisch en financieel management zijn bij ons al jaar en dag een evidentie. Hoe neem je als ondernemer efficiënte beslissingen die bijdragen tot de realisatie van uw dromen? Hoe kunnen we een onderneming financieel gezond houden op lange termijn? Hoe kunnen we een onderneming op een unieke manier in de markt zetten opdat we die klanten bereiken die we willen bereiken?…

Als master economisten weten wij dat het totaalplaatje moet kloppen. Vakoverschrijdend denken is bij ons een evidentie, in alles wat wij doen. Sinds 2005 zijn wij beginnen schrijven aan het verhaal ‘Gezond Ondernemen’ en vandaag schrijven wij nog altijd met veel enthousiasme en de nodige verwondering verder.

  • Onze bestaansreden
    Verdonck & Partners bedenkt, begeleidt en bewaakt uw concept met als doel een gezonde onderneming op lange termijn.
  • Onze kernwaarden
    In alles wat wij doen, denken wij vooruit, streven wij naar continuïteit en kiezen wij voor eenvoud.

De bestaansreden en de kernwaarden vormen samen het hart van een onderneming. Het hart van waaruit beslissingen worden genomen en waarover wij heel secuur waken dat het heel lang gezond blijft.