Onze bestaansreden

Verdonck & Partners helpt ondernemers, vrije beroepers en kmo’s bij het bedenken, begeleiden en bewaken van hun concept met als doel een gezonde onderneming op lange termijn.

Wij bedenken...

Een uniek en doordacht concept vormt de basis van elke gezonde onderneming. In het hart van een onderneming bevinden zich immers de bestaansreden en de kernwaarden waaruit toekomstige beslissingen voortkomen.

Samen met u brengen wij die bestaansreden, die kernwaarden en bijhorende normen in kaart zodat efficiënt beslissen, conform de waarden en normen van uw onderneming, een dagelijkse routine wordt.

Wij begeleiden...

Een gezonde onderneming heeft nood aan accuraat en deskundig fiscaal advies en een correct uitgevoerde boekhouding. Wij investeren daarom continu in kennis en volgen de meest recente opleidingen. 

Fiscaal advies en boekhouding staan bij ons steeds ten dienste van de financiële en strategische opvolging. Als master economisten bekijken wij uw onderneming altijd als een geheel en begeleiden u op elk domein: strategisch, financieel, boekhoudkundig en fiscaal.

Wij bewaken...

De financiële gezondheid van een onderneming bewaken, hoeft geen ingewikkelde procedure te zijn. Wel is ze van levensbelang voor het voortbestaan en de groei op lange termijn. Bewaken doen wij op verschillende niveaus. Tijdens onze strategische opvolging bewaken wij het hart van uw onderneming, tijdens onze financiële begeleiding bewaken wij uw cijfers die aan de basis liggen van uw dagelijkse beslissingen. Wij leren u tevens zelf meer inzicht te krijgen in uw cijfers zodat u samen met ons kan waken over de gezondheid van uw onderneming.